Saturday, February 14, 2009

kehidupan seorang pelajar..


assalamualaikum.. minggu ni agak kelam kabut dengan assignment yang datang sampai tak menang tangan nak buat. kesian pada classmateku.. kesian pada diriku jugak.. kami sama2 hantar lab report tadi pada pensyarah kimia. malangnya tak ada satu pun yang siap. bersiap sedialah wahai sahabat2ku. nampaknya kita semua sengaja mengundang kemarahan Pn. Rugayah. dahla tadi, dla bersama roomateku di denda kerana gagal menyiapkan homework kimia dengan sempurna. soalannya cuma satu, draw Lewis Diagram for [Fe (Cl)]. aduhai.. soalan punyalah senang.. tapi jawapan susah jugak.. malam tadi kite satu kelas unit sains same2 tak tido sebab sibuk mencari solution untuk lab report.. malangnya lagi... bila di contact classmate di blok lain jawapannya semua sama.. GIVE UP... tepat pukul 1.00 pagi.. kami merancang untuk tido di bilik masing2... sampai ada yang terbawak ke dalam mimpi tapi discussion untuk lab report masih kosong. apelah nak jadi dengan kite kan. next week ade test untuk kimia dan biology.. Insya Allah.. kite semua berdoa untuk kejayaan bersama..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...