Sunday, June 20, 2010

Lub-Dup Love

Assalamualaikum, ops tertinggal pula, abaikan felt keychain burung twitter dibelakang sebab dalam entri lepas dah ada cerita mengenai felt keychain tersebut.

Ha, love-love yang bayak kat depan tu belum siap lagi sebenarnya. Yang dah siap tak sempat nak ambil gambarlah. Dla pasang tali hitam untuk diletakkan pada telefon bimbit. Comel x? semuanya dah habis. Seingat Dla, Dla buat 10 biji untuk dijual. Bila balik cuti Dla buat lagi sebab sepupu-sepupu Dla nak. Masing-masing nak letak pada telefon bimbit mereka. Oowh ya, sepupu Dla tu semuanya perempuan, kalau lelaki Dla ketawa kot letak bergantung bentuk love. Tak sesuailah.

Lain kali buat felt keychain bentuk love yang lawa-lawa ek. Ramai orang nak warna merah dan pink. Insya Allah Dla usahakan.

2 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

kte pun ad satu..
wrna biru!
cantik3!

adilah md shah said...

hehehe.. twit2.. pemilik dia sudah berkunjung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...