Thursday, October 28, 2010

Blue hp case

Assalamualaikum.. Dla berpeluang lagi buat handmade case (handphone) bila kak ika (classmate) request untuk benda tersebut. Dla buat dengan hati yang gembira sebab dah lama tak buat handmade case ni. Seperti biasa Dla akan gunakan foam paper untuk main body of the case. Ini adalah bertujuan untuk menyerap hentakan kalau tiba-tiba terjatuh. Pada bahagian aksesori pula, Dla lebih prefer untuk gunakan felt fabric sebab ia ringan dan mudah dibentuk berbanding foam paper.


luvcratfing: ada satu lagi cse yang Kak Ika request untuk adiknya pula.. hehehe

1 comment:

NurLailatul said...

nak ni...beli kat time square rm15..mahal..buat kan..nak ni..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...