Sunday, August 21, 2011

scroll kedua dalam hidup.. :)



Assalamualaikum.. korang tengok scroll ni. Ni bukan Scroll sijil, bukan juga diploma.. Ijazah jauh sekali... Ni scroll untuk majlis kat kampus Dla. Order oleh Jawatankuasa Perwakilan Pelajar IPG Kampus Raja Melewar. Disebabkan tak ada idea lepas tu masa nak buat tu kurang dari satu hari jadi Dla adaptasi la sikit dari scroll yang Dla pernah buat dulu. hehe 

untuk cerita penuh scroll ni klik ---> scroll pertama dalam hidup

ok sekarang Dla nak display yang second scroll yang Dla baru siapkan aritu, gambar first tu saja nak bagi curious sikit. Ni gambar penuh pulak ye :) .. Motif corak combine dengan songket.. 

pandangan hadapan

pandangan belakang

ni bahagian dalam pulak...

iluvcrafting : ada kawan2 request scroll untuk special case macam nak bagi someone.. hehe rase macam kelakar tapi Insya Allah Dla akan fikirkan.. 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...