Friday, December 23, 2011

pertama kali jahit purse dan ini hasilnya ^^


ni bahagian depan ^^


Assalamualaikum, ni first time Dla jahit purse pakai felt. Sebelum ni tak pernah buat sebab tak ada permintaan pun. Agak terkial-kial jugak sebab tak ada tutorial main agak-agak je. 

ni bahagian belakang ^^

Purse ni totally pakai poly felt yang berlapis-lapis jadi tak lembut keras sangat tak lembut sangat, sedang-sedang je. Jadi ia fleksibel. Kalau agak-agak banyak duit kertas berkepuk-kepuk nak masukkan tak adalah jadi pelik dan tebal semacam sampai tak boleh nak tutup hehe.. 

Kira agak berjaya la jugak buat purse ni dalam satu hari. Insya Allah next time kalau ada yang nak order Dla akan buat yang lebih baik lagi .. 

ni bahagian dalam ^^

4 comments:

bukan penggoda said...

weh, buatkan aku satu! utk hadiah bday 2012 eh. thanks! :)

lg satu, tlg buatkan aku header blog. kehkehkeh.

Noriko Miyosyi Aizawa said...

ala..nak jugak...birthday aku dah nk dekat nieh adel...heheh

adilah md shah said...

penggoda.. eh bukan penggoda haha amboi~ baru pasan ko tukar url ek.. ak xtukar2 url ko kat blog ak ni.. still lg mine oh mine tau x.. ko nak ke.. tgk la kalau rajen ak jait la.. header?? bukan penulis terfaktab pandai bt header blog ke hehe.. tu ak main conteng2 je terjadi header hehe.. pakai excel :p

adilah md shah said...

cik cikin a.k.a noriko... fb ko ape?? cari2 tak jumpe2.. alo xsempat nk jait dah.. byk lg nk jait besday ko awal sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...