Wednesday, December 28, 2011

mampu ke??

Assalamualaikum.. alhamdulillah wishlist yang tahun-tahun dulu ada yang tercapai. Ada juga yang hilang terus ditiup angin ntah ape-ape ntah. Tak nak letakkan harapan tinggi, jadi wishlist tahun ni biasa je.. tu pun kumpul dan beli sendiri.. nak harapkan orang sape lah orang yang baik hati sangat nak bagi.. ke laut adalah~

craft punya wishlist


nak sangat bende alah ni.. kalau dapat beli nak conteng semua tempat ^^ especially tshirt sendiri

nak ni jugak.. budak baru nak belajar melukis hehe


nak bilik khas untuk kerja tak dapat jadi ada craft corner pun dah cukup bagus ^^



teringin nak berguru dengan si dia ni.. Namizam.. Serius artwork zam ni superb.. setakat ni komen2 kat facebook je.. nak berdepan tu memanglah tak dapat sebab jadual padat.. agak-agak berguru secara maya je boleh la kot..  menebalkan muka.. zam sudikah anda menjadi "SIFU" kepada budak hingusan ini??




Gadget punya wishlist




kedua-dua kamera di atas macam confirm tak dapat je.. yela masih belajar lagi mana ada budget.. kamera compact kesayangan dah rosak.. dahlah Dla suka snap gambar banyak-banyak..bila takde kamera serius macam ape ntah..jadi sedih sangat.. tak pelah buat masa ni ada rezeki lebih beli compact baru yang biasa-biasa je...

Wishlist ni tak semestianya berbentuk material je. Banyak sebenarnya wishlist tapi malas nak cakap banyak. Semester 5 dengan 6 ni of course la nak pointer lagi tinggi dari semester lepas. Nak kumpul banyak-banyak buku ilmiah dan jadi budak yang lebih baik lagi. 

iluvcrafting : pssss~ tambahan lagi satu nak kawen cepat boleh?? kira tahun ni kalau dapat tunang pun ok la.. tapi kalau takde orang nak automatik wishlist tunang dan berkahwin ni jadi wishlist tahunan dan tahun-tahun berikutnya ok.. harharhar~





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...