Friday, May 25, 2012

Instagram hp case :) :)


tulisan sebenar 'INSTA" ganti dengan "ADEL" 
hehe nickname Dla dalam kalangan kawan2



Assalamualaikum.. disebabkan applikasi instagram ni semakin popular dan memang best. Jadi Dla pun saja jahit case bertemakan instagram ni. Actually kamera instagram sebenar takde pun macam ni, ini cuma logo je. Tapi dengar2 cerita ada yg nak cipta betul2 kamera instagram ni macam logo aplikasi tu. OK, sangat awesome dan Dla nak!!

ok menangis tengok TT.. nak sangat...

Sebab case yang Dla jahit ni la ramai yang pm inbox fb Dla. Ramai yang nak beli case ni dan nak order. Tapi Dla tengah exam, terpaksalah tolak. Maaf :( tapi Dla pasti lepas ni ramai buat something ikut logo instagram ni..mungkin kek, biskut, keychain dan etc.  Biasalah benda tangah popular.. :)


1 comment:

Princess Amni said...

sgt menarik...boleh di tiru...;)hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...