Saturday, February 2, 2013

handmade case Al-Quran

Assalamualaikum, lama Dla tak update pasal cart. Baiklah kali ni Dla nk share salah satu handmade case yang Dla buat tahun lepas (buat tahun lepas baru nak update sekarang hehe). Handmade case Al-Quran. Ni first time Dla jahir case untuk Al-Quran, try & error. Alhamdulillah menjadi tapi tak lah begitu kemas. Kosong je tak ada corak sebab pemiliknya nak simple dan tak nak Dla jahit apa-apa pada bahagian luar. Ok :)





      



1 comment:

Anonymous said...

Salam saya tgh cari org yg buat tempahan utk casing quran camni alhamdulillah jumpa entry awak ni. Masih terima tempahan lagi ke? Berapa awak caj? Email saya ye naaiemah.me@gmail.com ASAP boleh ke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...