Sunday, April 19, 2009

exhausted month...

selame dla xde (tinggalkan blog ni ) berhabuk2...uhuk..uhuk...sekarang blog dla lebih ceria... dari biru ke pink...xdela pink sangat, keungu-unguan la.. sebelum ni dla fokus kepada kerja2 kursus...menggunung assignment tu..(nanges2 buat)..sekarang da xnanges da.. =).. nak tengok x salah satu assignment dla yang dapat fullmark..hehehe agaknye la..tapi lecturer dla suke sangat.. xsia2 berhabis masa, tenaga dan wang.. untuk menghasilkan sebuah pop-up book bagi subjek kimia agak memeningkan.. penat memerah otak ni akhirnya terciptalah "My Chemistry Pop-up Book"..hehehe..bunyinye macam budak2kan... ok dla tunjuk ckit macam mane rupe buku tu ea....take a look..:-



front page


pop!!


tengok pic kat bawah


dah berubah la..

da jadi kotak pulak

prof ngah tunjuk equation tu..


kejap naik kejap turun



sahabat2 yang view blog dla bolehla kalau nak komen atau bagi cadangan.. manelah tau dla boleh buat yang lebih baik dari ni..Insya Allah.. =)


2 comments:

putra rman said...

wah, kreatifnyer dla ni, ada bakat seni rupanya, that good jobs.

LoNgJaR said...

cantikk.. buatkan utk sy satu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...