Wednesday, December 30, 2009

Wishlist 2010

Salam..dulu masa Dla masih budak-budak, sebetulnya kanak-kanak, Dla tak dapat apa yang Dla nak. Kalau ada keinginan pun simpan dalam hati je. Kalau kecoh-kecoh pun belum tentu dapat. Lagipun family Dla dah terbiasa kalau nak apa-apa kena usaha sendiri. Keperluan lebih penting dari kehendak. Fahamlah maksudnya. Sejak kecil juga Dla simpan hasrat, apa yang Dla nak tapi tak dapat, Dla aka usahakan juga sampai Dla mampu penuhi keinginan hati ini. Tapi masih juga mendahulukan keperluan.

Entri ini mungkin entri kosong tak berinformasi, tapi ini blog Dla, jadi apa-apa pun Dla boleh tulis kat sini.

Dah lama impikan ada digital kamera sendiri, nak DSLR, nanti-nantilah. Ingat keperluan lebih dari kehendak.



Tahun ni nak bilik tidur warna pink, jadi kena buat transformasi. Dari hijau-ungu kepada pink. Macam manalah rupanya ya.

Setakat ni itulah yang Dla terfikir. Ada lagi tapi Dla akan letakkan wishlist tu kat blog Dla yang lagi satu..

2 comments:

Mohamad Hilmi said...

insyallah.. boleh dapat =)

adilah md shah said...

hehe..mudah2an amin.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...