Wednesday, January 20, 2010

cupcake lagi?



Penyakit malas sedang menyerang, tapi bab potong memotong dan gunting-mengunting kertas ni tidak pula. Kakak dan adik sibuk shopping barang-barang keperluan Dla pun sibuk jugak shopping barang -barang keperluan Dla yang berupa kertas? dan sedikit candy yang sangat kiut miut. Hehe..Mahallah, tapi puas.



Dah lama siap kad ni tapi tak sempat nak bagi. Kelakar betul, Along dah tahu kad ni untuknya, jadi dia menuntut supaya Dla berikan kad ni kepadanya.Baiklah Dla akan berikan nanti ok Along..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...