Wednesday, January 20, 2010

Penpal ter'BEST'


Kad yang colour gold + coklat ni untuk Asyrani. Penpal Dla yang paling best sekali, kiteorang kawan sejak kecik lagi. Memang tiap-tiap tahun Dla dan Asyrani akan bertukar-tukar kad hari lahir dan kad persahabatan. Rasanya kalau ada gameshow penpal paling best sekali, mesti kiteorang menang punya. Dah masak dengan perangai dan perkara berbangkit masing-masinglah.

Hehe, macam pelikkan kad ni sesuai untuk mereka yang perempuan kot. Ala untuk Asyrani pun boleh. Kan dia suka yang kiut, ha kiut la jugak bebear yang duduk depan jendela. Nampak sikit mood macam menatap si penerima kad ni.


Buat Asyrani, thanks tau jadi penpal yang sangat memahami, semoga persahabatan kita kekal hingga ke akhir hayat. Kad dan surat dari hari pertama jadi penpal masih tersimpan, dah jadi koleksi, banyak sangat. Selamat hari lahir Asyrani.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...