Wednesday, January 20, 2010

Fy's birthday card


Kad ini khas buat Fy, kalau sebelum ini kad pertunangan kakak Fy , dan ini kad hari lahir untuk Fy. Design kedua-dua kad Fy dan kakak Fy lebih kurang sama, memang Dla sediakan satu set. Kedua-dua kad juga bertemakan ala-ala old english. Dla suka, sangat sweet dan sarat dengan bunga. Ada cerita sedikit disebalik pembikinan kad ini. Ceritanya biarlah rahsia.. =)


Bekas cd yang Fy bagi dan transform sampai jadi macam kad or scrapbook tu Dla masih simpan elok. Ingat lagi, saat-saat genting nak bertolak ke kem, barulah bekas cd tu sampai ke tangan Dla tu pun cikgu Dla jadi tukang pos. Hehe..Fy tengok dari bawah bas, melambai sambil tersenyum menghantar Dla ke kem "tahanan yang menyeronokkan" selama 3 bulan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...