Monday, February 15, 2010

digital camera case


Impian tercapai nak ada digital camera sendiri, alhamdulillah. Mula-mula nak beli DSLR, tp abang Dla kata tak perlu dulu sebab nanti susah nak bawa. Sedih je, tak mengapalah, adik yang taat dengar cakap abang, so belilah digital camera dulu.

Sebab teruja jadi Dla siap jahit chasing kamera tu sendiri. Mula-mula nak guna felt paper tapi rasa nipis sangat, tak berapa sesuai kot. Jadi Dla gunakan foam paper. Much better sebab dia macam span dan agak menyerap hentakan. Ni percubaan, so jahitannya tak berapa kemas tapi kukuh.

Seronok dapat jahit chasing untuk digital camera sendiri.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...