Monday, February 15, 2010

anniversary card




Dalam kesibukan Dla menyiapkan nota, sempat Dla buat kad Ulangtahun untuk seseorang. (Identiti dirahsiakan, kalau dapat permission baru boleh bagitau siapa pemiliknya) hehe.

Masa Dla buat kad ni mood Dla sangat tak baik. Agak kecewa dengan lappy Dla yang tak tahu kenapa dan di mana silapnya. Software banyak corrupted. Macam-macam Dla buat. Bukan sebab virus, rupanya ada something wrong dengan sistem. Jadi Dla hilang mood nak buka lappy sebab tu lah lama tak update blog. (Alasan).

Sekarang lappy Dla dah kembali normal, terima kasih kepada orang yang baiki tanpa mengenakan sebarang bayaran, Alhamdulillah *suka*.

Berbalik kepada kad di atas, boleh tengok bahagia luar je. Dalam-dalam secret. ala-ala old english. Dla rasa tak nak letak love2 ke bling2 ke sebab dah selalu orang buat. Kalau macam di atas tu nampak matang sikit. ok =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...