Saturday, March 6, 2010

Tag dari Kak NOIR



Assalamualaikum..hari ini Dla berada di INTI College University, menghadiri Friendly Comparative Religion. Sangat seronok, macam-macam ilmu dapat. Nanti Dla cerita ea. Dla kena tag ni dari kakak Noir Jewelry . Teruja nak jawab.

1. Adakah anda rasa HOT??
Owh tidak sama sekali, biasa-biasa sahaja, tetapi tidak bila panas terik ye.

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang.


3. Cerita pasal gambar.
ni gambar classmate, saja Dla letak sebab ambil mood nak study dengan lebih rajin. Sebab mereka ni semuanya pandai-pandai. Lagi satu sebab saya sayang mereka semua.

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Masa cuti Raya Cina, tak balik cuti sebab latihan debat, ha masa tu la makan pizza delivery kat IPG.

5. Lagu terakhir anda dengar?
Lagu apa ya? mm owh "Mengintai Dari Langit" terdengar secara tak sengaja. Dengar jugalah tu kan. Lagu dia lebih kurang macam ni lah.

Setiap hari ku tulis
Yang ku telah jatuh cinta
Tapi ku rasa bersalah
Tidakku nyatakan padamu..~ cewah

6.Apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Dla lepak dalam bilik kat INTI College University sambil fikir assignment terkumpul serta cuti bulan 3 yang bakal burn.

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
ila (family only)
lola (my nephew call me like this)
Adel, del (kawan-kawan kat IPG)
Adil,dil (x-Smkdm)
Dila (sedara mara)

8. Tag lagi 6 orang.
1. Yaya
2. Nasuha
3. Mawar merah
4. ispiderz
5. diba
6. ayisy


9. Hubungan dengan orang 1
cuma rakan blog (sahabat maya)

10. Apa yang anda tahu mengenai orang 2
Nasuha, student IPG Kampus Ampuan Afzan, ada blogshop, jual handmade card..lagi ?? tu je kot yang Dla tahu.

11. Jika diberi pilihan orang bernombor berapa boleh buat anda rasa bahagia?
Semua kot, tapi yang no 6 tu kot. Sama-sama orang johor tahu taste.

12. Kenangan dengan orang 5
Diba, sahabat maya juga. Kenangan mungkin tak ada, Komen kad Dla adalah.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...