Sunday, June 20, 2010

cubaan pertama felt keychain


Assalamualaikum.. masa Dla buat felt keychain ni, kawan-kawan sibuk study nak exam. Bila kebosanan dah melanda ha inilah kerja Dla. Start buka craft tool tengok-tengok apa boleh dibuat. Maka ini lah hasilnya, felt keychain pertama dalam hidup.

Serius, sangat tak cantik. Al maklumlah amator lagi. Tak mengapalah, ia telah diterima dengan hati yang terbuka oleh Ex-Roomate Dla, si Atiq.

2 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

huih..
untung c atiq uh, dpt masterpiece..

adilah md shah said...

selalu mmg atiq dapat pebende alah yg ex roomate die ni buat secara try and error

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...