Thursday, November 11, 2010

Domo-Kun


Assalamualaikum.. minggu peperiksaan semakin galak Dla jahit felt. Ada satu malam tu Dla rasa mood ni tak berapa baik. Nak marah tapi tak tahu nak marah siapa. Jadi Dla pun teringin nak hasilkan felt keychain bila tengah marah. Agak-agak macam manalah rupanya. 

        Teringat pula Dla dengan patung domo. Tengok rupa dia macam marah sebab nampak taring. Tapi bila si domo ni happy ke, sedih ke.. Muka dia maintain je terserlah dengan taring yang tajam-tajam tu. Nak tengok domo yang Dla jahit.. hehehe ~~Tada!!


Ok kawan-kawan.. Domo-Kun yang Dla jahit sangat comot. Benang bersepah-sepah. Sangat messy la. Bertangan panjang berkaki penyek. Ha ni hasil ketika marah. tak mengapa first time buat. Lain kali Dla buat yang betul-betul, yang cun punya.


Tengok ni kan dah kata. Walaupun Domo happy taring maintain je nampak.. hehe 


luvcrafting: mula-mula ingatkan domo-kun ni roti bakar rupanya monster yang lahir dari sebiji telur.. nak tahu tengok youtube ek..

1 comment:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

urmh!
Kte dh ad blog..
Ngeee..
('0')
http://mvpdina13.blogspot.com/

Jd follower kte, pas 2, sila2 lh komen.
Its stil fresh brand new!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...