Wednesday, December 15, 2010

Glamour sangat ke flower brooch ni..?


Assalamualaikum.. sejak-sejak terserempak dengan foam paper yang penuh glitter ni, semua benda yang Dla jahit kalau boleh nak letak glitter foam ni. Kali ini Dla jahit flower brooch. Test glitter foam kat tengah-tengah bunga tu. Nampak menarik.. Glamour ke?? setakat glitter kat tengah tu tak glamour manapun. At least kalau pakai tak adalah nampak suram je. Cantik tak???

5 comments:

LoNgJaR said...

kiut2.. (^_^)

adilah md shah said...

terima kasih akak sayang ;)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

cute! wat byk2.. t jual. kt kte jgn lpe jual plak ye~

adilah md shah said...

nak beli ke.. hehe kalau dina beli dan2 terus anta rumah pn zamrah... hehee

aryana ali said...

nak jahit mcm mne ye tu?salam perkenaLan..sy silent reader sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...