Saturday, December 11, 2010

hati-hati.. dan banyak hati-hati


Assalamualaikum, apa kata kalau anda dapat sampul surat berwarna yang kosong tanpa satu perkataan pun tertulis di atasnya?  Pada pandangan Dla, mungkin ramai orang akan tertanya-tanya apa benda ni, confirm lah dalam sampul tu ada isi. Tapi apa? masa tu mulalah sifat ingin tahu mendadak. Ok, mungkin juga anda tak ada perasaan dan tak rasa apa-apa pun. So, ignore je dan terus membuka tanpa banyak bicara. 

Tada!


Sebenarnya ada kad ini dalam sampul tak bertinta tadi. Ok tak? Apa hal la Dla ni merepek-merepek kat atas tadi. Sebenarnya tak ada idea nak tulis apa. Harap orang yang menerimanya rasa di hargai. Sesungguhnya penghargaan tu bukan sesuatu yang mudah dinilai melalui ungkapan. 
Kad ini telah di request oleh Kak Farhana.


Tiba-tiba terfikir, Dla asyik buat kad dan felt product je untuk orang. Tak ada ke yang nak bagi Dla kad.. hehe


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...