Saturday, December 11, 2010

Katakan Hello Kitty :)


Assalamualaikum, Okay.. tiba-tiba je Hello Kitty yang kononnya comel  muncul sambil  tergantung-gantung pada cermin kereta anda. Apa kata? Takut? terkejut? suka? Bagi Dla ia menakutkan.. hehe (Dla memang ada masalah takut dengan karya sendiri).


Baiklah, kali ini request oleh Kak Farhana nak Dla buatkan benda yang gantung pada cermin kereta bahagian dalam kereta. Senang kata macam aksesorilah. Comel tak?? Si Kitty ni sedang memegang sesuatu macam board lah kononnya tertera nama "Farah & Hazwan". Cewah.


Dla buat simple je, Tak suke complicated sangat. So, inilah hasil sepenuhnya. Harap Kak Farhana suka.

5 comments:

ahsfantasy24 said...

comel2..!

pndai die wt,
klw org wt, xtw la nmpak rupe kcing ke x..huhu

adilah md shah said...

akak.. mule2 kite nk buat ni risau jugak tak nampak bentuk kucing... hehehe tapi jadi jugak akhirnya :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

cantik! sgt2 cantik! bgga btol ad kwn cm ni.. (glup! ap kaitan ny?)

Hehehe!

ni blh tmphh ni! brp hengget ni?

adilah md shah said...

hehe.. dina! rindulah.. pagi2 dah breakfast blog ek... ni rm 14.. xtermasuk pos.. :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

agk2 ble kte tmph, ble blh dpt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...