Monday, December 6, 2010

kereta kecil warna hijau..pon..pon


Assalamulaikum.. lagi handset case. Oklah, case ini di tempah oleh Kak Ika classmate Dla untuk adiknya. Dah lama Dla jahit ni tapi ni baru je update dalam blog. Tak silap Dla jahit case ni masa dekat-dekat exam tak pun masa exam. Tak ingat dah lama sangat. Sekarang Dla tengah cuti semester..

Comel tak kereta hijau tu?? masa kecik-kecik Dla panggil kereta tu kereta katak.. hehe bentuk love yang bersambung dengan reben tu sebenarnya memudahkan untuk tarik handphone bila nak keluarkan daripada case tu. Ok tu jelah nak cerita.. Next time Dla update yang lain.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...