Monday, December 6, 2010

twit with love



Assalamualaikum.. serius dah lama tak buat kad sejak-sejak addicted pada felt product ni. Baiklah ni kad  ni untuk gudluck wishes. Serius idea tu tak kunjung tiba walaupun diseru-seru. Ha inilah hasilnya. Nak cepat siap, masa tu dah lewat malam nak ke pagi. At least Dla ada something nak berikan untuk ucapan kepada lub-lub. Tak adalah tangan kosong hehe..

Mesti bosankan, Dla ni asyik twitter dengan love je. Bukan macam tu, tapi setakat ni tempahan yang Dla dapat semuanya nak twitter dengan bentuk love. Tak tahulah apa yang menarik sangat dengan bentuk-bentuk ni. hehe



3 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!

cantikla~
ske3!

aniesyazwanie said...

wah,cute sgt....

cmne kalu saya nk tempah kraf2 dila 2?

adilah md shah said...

cantik ke? maceh dina..

anie : pm sy kat inbox fb ek... hehehe xpun ym je.. kite cite situ... dahliadilhalida_0705@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...