Tuesday, January 4, 2011

pusing-pusing jadi bunga


Assalamualaikum.. kerja hari ni macam ni... Pusing + tekan = bunga. Macam senangkan tapi Dla ambil masa juga siapkan handmade card yang berbunga-bunga seperti di atas. Apa yang penting, Dla rasa happy je siapkan kad. 

Special request by MY. Classmate Dla yang comel+skema+nakal+kelakar dan tak tahu nak describe apa.  Pendek kata kalau kelas Dla tak ada MY sunyi jugak kot. 


Insya Allah, Dla nak buat banyak lagi handmade car pakai teknik quil ni. Sebab seronoklah, sebelum ni Dla buat handmade card biase je. Mari mengasah bakat quil. :)


11 comments:

SayaAnonymous said...

waahh..menarik..cantik!

ღ♥ H A J I R A ♥ღ said...

comellah!:)

adilah md shah said...

saya anonymous... waaahh.. terima kasih :)

adilah md shah said...

hajira... terima kasih... hehe :) :)

puteri ain said...

comel ..cantikk..

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

cantik!!!!!!
kreatif btul! mne la dpt ilham pusing2 ni...

adilah md shah said...

puteri ain.. terima kasih.. singgah lg ye:)

adilah md shah said...

dina!! hehe dulu pernah buat tp hodoh.. lately ni baru serius sikit.. much better la.. :)

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh..cumelnye. kreatif betul :D

umar yg cute said...

wahh cun nyer,nak beli 2 boley,nah doposen keep de change :D...wat bentuk lembu umar tau,esok harijd encik lembu umar.. :P

adilah md shah said...

umar comey... hehe mane ade jual doposen memandai je.. :p lembu ek?? nk try jugak.. aritu buat bentuk singa dah macam rupe matahari dah... hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...