Tuesday, January 4, 2011

si panda yang malu konon


Assalamualaikum.. sekarang Dla telah pun berada di Kampus Raja Melewar. Semalam (1.1.2011) sebelum zohor dah selamat tiba di sini. Sampai kat bilik menagis tanpa motif lepas tu barulah boleh mengemas bilik dengan seronok walaupun sorang-sorang. Serius keletihan. 

          Baiklah kali ni Dla nak update ni ha pasal felt keychain. Dah lama buat baru nk publish. pasal panda ni. Saje try buat keychain yang bersambung-sambung hitam putih macam di atas sampai jadi rupa si panda tu. Mula-mula kekok sikit, tapi lama-lama ok dah. 


3 comments:

iszieylyanziy said...

selamat berkuliah :)

adilah md shah said...

selamat berkuliah jugak untuk is dan geng2 ipg yang lain :)

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha..nmpk sgt panda tu pemalu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...