Tuesday, January 11, 2011

red dragon.. AUUMMM!


Assalamualaikum, minggu ni dah  masuk minggu kedua kuliah semester tiga. Kerja-kerja pun dah mula bersusun. Antara rajin dan malas, cepat dan lambat je untuk selesaikannya. Dan yang pasti kerja-kerja lain akan kunjung tiba walaupun tak diundang.. hehe jadi Dla tak boleh leka. 

Semalam Dla telefon Kak Ngah semester, excited!!  result semester lepas diubah dan diperbetul. Alhamdulillah semua kawan-kawan sekelas Dla melompat-lompat kegirangan, ada yang menangis sebab seronok sangat. Dla pun tak ketinggalan, seronok ya amat hehee. Tapi semester ni Dla nak buat yang lebih baik lagi :p. Baiklah, cemburu tengok kawan-kawan update blog. Blog Dla tak update lagi. Kebetulan kelas petang ni dibatalkan. 

 

Ni handmade case order dari Aji.. Dla punye geng sama batch cuma kos je lain-lain. Kata nak hitam merah. Dla fikir dan buat banyak design.. ni la design yang terpilih.. OK x????


 p/s : AUUMMM tu bunyi harimau kan?? xtahu bunyi naga macam mane... 

4 comments:

SayaAnonymous said...

waahhh..cantik2..anon suka dragon2 ni..siapa buat? aji?

bardboo said...

wah cantiknye...kreatif... =)

adilah md shah said...

saya anonymous.... suke ek... maceh :) sy yg buat... aji tu kawan saye..

adilah md shah said...

bardboo.. terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...