Thursday, February 17, 2011

oral test paling best dalam hidup :)

            Assalamulaikum.. ha mesti bloger-blogger yang masuk blog "Ilham Adilah" ni bosan je sebab dak Dla ni tak update blog. Lama dah kot. Dla sibuk sikit akhir-akhir ni tambahan pulak sedikit mogok dengan blog. Selagi tak selesai oral test tak nak update blog. Wah sampai macam tu sekali penangan oral test untuk subjek English ni. Yela nerveous kemain lagi. Kak Yan dah kata " ko kan debater nak nervous kenape?" Mana tak nervous kita debate in Malay bukan English. Segala grammar tunggang langgang. Tersyasyul-syasyul. Tengok kawan-kawan ramai jugak dapat excellent band. Hai Dla pun nak jugaklah takkan nak melopong je.

Ni zoom sikit ye...
             Dla buat tajuk "Handmade Craft : The Part of My Life". Cewah macam bagus je. Dla punye giliran no 21, lambat. Selalu apa-apa mesti Dla kena dulu yela sebab nama start huruf "A" , tapi sebab undi punya pasal tercampak bel;akang-belakang. Masa turn Dla speech kat depan kelas tu, tak nervous cuma dalam kepala fikir "ape laa yang aku cakap ni..faham ke dieorang".. haha nak dijadikan cerita masa tengah oral tu konon-konon buatlah macam pertanyaan untuk attract kawan kan.. peh! macam tak respon je.. respon pun sikit-sikit je... aik pelik! kenapa semua diam.. haha.. korang ni memang tau dak-dak sains saja nak buat Dla benggang. Tapi Dla tak kisah mungkin korang khayal tengok slide show Dla pasal handmade craft masa Dla tengah speech tu kot.. Anyway thanks sangat sebab korang nak dengar speech Dla yang "ntah apa-apa ntah". At last, Dla dapat jugak excellent band! Alhamdullilah.. yea!!

Cantik x????
Ni special untuk korang ye kawan-kawan.. thanks for being my best friend and my classmate..owh terima kasih jugak pada dak Ekin sebab tolong Dla gunting-gunting dan lekat-lekat :)

Bookmark ni untuk Puan Diwiyana :)

2 comments:

Gimi said...

Cantik..nak satu leh?

adilah md shah said...

terima kasih.. nak ke??? amek la.. amek semua pun xpe.. tapi gambar jela.. dah ade owner dah :p hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...