Saturday, February 5, 2011

Pencil case saya hilang! ni yang baru.....


Assalamualaikum.. Alhamdulillah Dla baru sahaja sampai di Kampus pukul 9.00 malam tadi. Serius Dla kepenatan, perjalanan yang paling lama Dla pernah lalui dari Batu Pahat ke Seremban (2.30 petang-9.00malam). Banyak habiskan masa atas jalan raya. SESAK.. 


Nah, ni pencil case Dla dan adik Dla (Fatin). Dla jahit sebab pencil case Dla hilang entah ke mana. Dla tak boleh kalau ke kelas tak ada pencil case, rasa tak lengkap. Nak tak nak jahit sendiri lagi best kot.

4 comments:

Hush said...

adel suka warna biru, ya?
banyak kraf yang adel buat warna biru..
contohnya burung twitter yang adel suka buat tu.
nak order hp charm bole?
twitter bird kaler purple. boleh? :)

adilah md shah said...

actually kite suke hijau.. tapi lately ni dah beralih arah semualah kite suke :)

boleh nk order tp sekarang kite tgh tutup order.. kalau kite bukak nnti boleh order byk2 ea :) :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

Cantikk la...

knp x letak nme empunya pncil case 2?

adilah md shah said...

Dina.. ni namenye nak cepat n pantas.. xsempat nk berlawa2 n lletak name... hehe :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...