Monday, March 28, 2011

Pinky for Boy.. Boleh ke?? bolehlah....


Assalamualaikum, curi-curi masa ni nak update blog. Masih dalam minggu menyiapkan assignment secara ekspress tapi berhemah.. hehe Baiklah Dla nak share ni handmade card untuk adik Afiq.. Lama menyimpan ni konon-kononnya kalau tak sampai ke tangan pemilik tak nak publish dalam blog. Tapi apakan daya dan tak mampu nak bendung. Tengok blog ni pun suram je kalau tak ada post baru. Nak tak nak Dla update jugak..


Pelik ke kalau kad ini untuk lelaki. hehe tak kot. Cuma mentaliti orang je, asal pink, merah, bunga-bunga mesti nak perempuan. Sekarang ni rasanya dah tak kisah kot. Apa-apa warna pun fleksibel. Cuma ubahlah mentaliti tu sikit. 


Macam mana ok tak kad ni?? Selamat Hari Lahir Adik Afiq.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...