Sunday, June 19, 2011

-dOOdle-


Assalamualaikum.. comel tak doodle kat atas ni.. fatin aqilah yang bagi.. nice kan.. Dla mendoodle pakai tangan pun tak reti apatah lagi pakai software. Blog fatin nice and pink in colour. Fatin ni rajin jugak menggodak blog. Dla mase mula-mula buat blog dulu xreti pun coding sendiri. Try and error je, kalau jadi jadilah, kalau tak jadi nasib la. 

Fatin ni tak silap Dla form 3.. Tahun ni PMR, so buat yang terbaik ye dik :) :)  terima kasih lagi sekali untuk doodle di atas.




1 comment:

Fatin Aqilah said...

thanks for doa akak. harap akak pon berjaya jugak! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...