Friday, October 21, 2011

doodle ni macam ape ntah..



Assalamualaikum.. dari dulu kot Dla nak belajar buat doodle.. Lukis-lukis tak jadi-jadi. Yela bukan dilahirkan sebagai orang yang pandai melukis. Comot je kalau mendoodle.. sikit-sikit padam..

Sekarang ni Dla try mendoodle cara digital pulak.. pakai excel je.. thanks kak nurdani sebab bagi tutorial yang sangat berguna kepada orang yang terkedek-kedek pakai software yang power-power macam photoshop, AI dan GIMP.. 

See... sekarang student sekolah rendah pun boleh mendoodle lebih baik.. tapi Dla baru pandai buat orang yang kaku seperti di atas.. takpe la at least nampak rupa orang :) :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...