Friday, November 4, 2011

Nyau (meow) bangunlah dari mimpi-mimpi yang indah.. exam!!!

Assalamualaikum.. "EXAM" ..nyau (sebutan sebenar Meow hehe) bangun-bangun... anda sekarang tidak lagi berada dalam zon selesa.. Jadi nyau masih nak main-main lagi ke?? macam mana nak dapat pointer tinggi ni.. ish3...


lagi exam lambat lagi.. nyau nak relax dulu ea


ala.. malasnye nyau nak study ni.. asal bukak buku je ngantuk.. 


yela.. nyau nak jadi pelajar cemerlang. nak tak nak kena paksa study jugak.. sebelah mata tidur sebelah mata study.. 
Ekosistem..Biodiversiti..bla bla bla Zzzzz...

.
.
.

jeng jeng jeng!!!

10 Nov 2011(Khamis) 8.30-11.00pg EDU3105
14 Nov 2011(Isnin) 8.30-11.00pg SCE3107
15 Nov 2011(Selasa) 2.30-5.00ptg SCE3108
16 Nov 2011(Rabu) 2.30-5.00ptg PJM3110
17 Nov 2011(Khamis) 8.30-11.00pg ELE3102


alamak exam start minggu depan! habislah tak study lagi ni... tolong nyau.. tolong~~


arghhh~~ Fighting nyau!!




p/s : kan best kalau nyau dapat join kawan-kawan nyau yang kat bawah ni... aish



kawan2 semua .. doakan Dla ye.. :) :) hehe

4 comments:

BisMi Aishah said...

good luck ye ;)

adilah md shah said...

terima kasih ^^ doakan ye

ziharusan said...

comel nyee kucing tuu

adilah md shah said...

ziharusan... kucing2 dari goole memang comel2 hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...