Monday, November 28, 2011

semester 5 ^^ dah bersedia??

Assalamualaikum ok ni subjek yang Dla akan ambil pada semester akan datang.. Dah semester 5.. Hehe lambat lagi nak habis belajar. Kawan-kawan dah ramai grad kot yea~ mmmmmmmm
Tak mengapalah pelan-pelan kayuh.. Agak berat jugak semua subjek ni.. bukan agak tapi ya kot. Semester depan juga Dla dah start praktikum.. ni yang Nervous .. huhu ok sekarang tengah bercuti, Dla belum ready lagi nak semester 5.. Tapi Dla akan pastikan semester depan ni tak seteruk semester 4 -_-" harap result semester 4 bagus dan terbaik walaupun belajar macam ape ntah~


WAJ 3112 Kokurikulum – Olahraga
WAJ 3114 Bina Insan Guru fasa V
EDU 3106 Budaya dan Pembelajaran
PRK 3101 Praktikum I
SCE 3109 Energetics in Chemistry
SCE 3110 Earth and space
PJM 3112 Pengurusan dan Pentadbiran Pendidikan Jasmani dan Sukan
ELE 3103 English For the Language Teacher



Ni pula jadual interaksi semester depan.. Semua semester lebih kurang je kot. Take note ye student IPG sekalian.. Selamat bercuti semuanya, 4 Januari  2012 dah mula kuliah :) :) 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...