Saturday, December 17, 2011

made with love..

Assalamuaikum.. Dah lama tak update blog. Tak tahu la kenapa line internet ni lambat semacam padahal baru je bayar. Baiklah Dla tak mahu update yang berat-berat. Nak update pic felt keychain je. Rase tak berseri blog IlhamAdilah ni bila tak update pasal craft.. hehe

 Made with love :)

iluvcrafting : rasa tak seronok sebab kamera rosak. Serius nak ambil gambar craft yg in progress dan yang dah siap payah sangat. Kalau pakai kamera kat handphone tak clear dan kualiti kurang. So nak update dalam blog pun macam tak best je.. Mari berdoa untuk Dla.. mane la tau ada orang nak sponsor kamera ke??? :) Amin Insya Allah 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...