Wednesday, December 21, 2011

Quilling untuk di'frame'






Assalamualaikum, Ok kali ni Dla nak update pasal quilling. Di order untuk diletakkan di dalam frame sebagai hadiah untuk majlis pertukaran tempat perkhidmatan. Oklah Dla just buat macam ni simple je kan. Basic shape dia berbentuk bujur. Kat tengah-tengah tu nak letak wording, mungkin kata-kata atau gambar. 





Dla Pilih motif bunga-bungan. NOrmal la kan, haha tak nak cakap banyak sebab tak ada idea. So, tengok tengok jela gambar quilling ni ye... canti tak cantik tak??? (bunyi macam suara eric yang casa impian tu  hehe)


1 comment:

Lala Latif said...

cantik nye dear...
nanti update byk2 lagi ye...
sy pun suka quilling...(^_^)

btw, selamat berkenalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...