Sunday, January 15, 2012

selamat ulangtahun sayang :)


Sepelais~ sepelais (Suprise la~) 

Assalamualaikum..lama tak update blog.. Biasalah orang dah naik semester barukan.. Ok Dla tu bukan alasannya. . . .


15 Januari 2012.. Nur Atiqah Samsimon.. sahabat terbaik, akrab, erat, rapat, bagai aur dengan tebing, sesetia ombak meredah pantai, seteguh langit menongkah bumi.. amek~ semualah hehe dan juga kawan gaduh, akhirnya Atiq telah mencapai umur 22 tahun.. Alhamdulillah :)

Dla memang pantang tengok kek.. suke sangat2 kek sampai mengidam + addicted

Dla nak sangat celebrate besday Atiq ni. Sejak tahun lepas memang dah ada nawaitu. Tapi budget takde.. serius! Jadi puaslah dok fikir. Rasa menyesal pulak tak kumpul duit banyak2. Yela kalau hari-hari menabung dari semester 1 asasi sampai sekarang ni semester 5 agaknya dah boleh belikan hadiah Ipad ke, HTC ke kat Atiq.. adoi~ berangan :p.. Memandangkan cuti raya cina dah dekat, Dla ingat nak hangout dengan Atiq masa cuti so bolehlah kita berdating, makan-makan, jalan-jalan sama. Masa cuti tu maybe ada la masyuk sikit so boleh la belanja Atiq ni :) 

Masa makan malam 14 Januari dengan classmate, Dla pun menyuarakanlah rasa dengan kawan-kawan.. "15 Januari (esok) besday Atiq la.. nak beli kek or something nak sambut". Kawan-kawan pun apa lagi nak share.. Wah happy ^^ Tu yang terus pegi beli kek, beli makanan ringan, pegi 7e cari ais lah. Semuanya dirancang secara tiba-tiba. Pendek kata malam tu jugak buat suprise kat Atiq. Kira advance la.. hehe 

Buat classmate semua terima kasih banyak-banyak sebab beri kerjasama dan share duit celebrate besday Atiq. Rasa sedih sebab tinggal kurang lagi dua tahun kita bakal bawa haluan masing-masing. 5 tahun setengah bersama dah macam adik-beradik. Kalau bayi yang baru lahir pun dah boleh berlari-lari dan membaca.

Buat Nur Atiqah. Selamat Ulangtahun Sayang. Semoga cemerlang di dunia lebih-lebih lagi di akhirat. "aku tak pandai bagi ucapan" =p hanya doa aku dengan Tuhan.. biarlah rahsia"


Semua-semualah.. beli semua.. berair-air mata tengok kek.. 


iluvcrafting : "SAHABAT" satu perkataan banyak makna tersurat dan tersirat :) Tenkiu lap u o'll



2 comments:

AtiQ said...

eh mna ada gaduh.. gaduh2 manja smbil gusti2 je ae.. xda kecederaan yg parah pn.. hehe
apepn, thanks 4 everything.. x minta pn ko bersusah2 nk celebrate besday ni.. hari2 besday aq kn.. ko je yg x perasan..
btw, thanks juga pd kwn2 yg lain... luv u..

adilah md shah said...

yeke xde kecederaan berlaku hehe~ ala tiq ni kan dah tahun2 akhir kite bersame xsusah pun.. biar nanti dah abes belajar ko rindu kat ak banyak2 ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...