Wednesday, January 18, 2012

typography~~




Assalamualaikum, tengok kawan-kawan tengah buat homework kimia tiba-tiba rasa tekanan pulak. Serius Dla jarang siap homework kimia sejak sekolah menengah. Bukan sengaja tak nak buat tapi bila sampai bab pengiraan, persamaan etc~ terus blur!... Siap mengadu dengan cikgu & lecturer tak faham dan tak pandai-pandai kimia.. Puaslah cikgu & lecturer dok support siap pantau lagi. 

Tinggalkan kimia kejap. Release tension dengan mengupdate blog pasal typography. Typography ni sama lah macam quilling cuma ianya adalah huruf. Tahun lepas buat ni baru nak update sekarang. 


||||||||||| in progress |||||||||

saja nak asal skill so buatlah nama sendiri.. 

Ok dah tak tension dah.. siapkan homework balik~ kawan2 sila doakan saya supaya jatuh cinta pada kimia.. tata ^^

6 comments:

anis said...

comeinyee,kalau buat sendiri selekeh jer.wuwuwuwuw:(

adilah md shah said...

hehe try la ^^ cuba jaya.. lama2 mesti anis power :)

anis said...

akak kalau dah power buat la tuto.ape salahnye.hehe.

saufiwahab said...

Menarik hasil cik adilah, boleh tempah ni ^^

adilah md shah said...

anis.. nak buat tuto pasal typography ni xreti hehe :p :P g cari yg lebih pakar ^^

adilah md shah said...

saufiwahab.. terima kasih.. typography ni masih amatur lagi.. kalau quilling handmade card yang biase2 je boleh la hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...