Tuesday, June 11, 2013

bunga daisy katanya.. :)


Assalamualaikum... owh ya saja je Dla jahit bunga-bunga ni. Kononnya nak buat brooch la, jahit kat baju atau tudung. Bunga jenis apa pun Dla tak tahu, main jahit je laju-laju. Kata yaya kawan Dla ni macam bunga daisy. Hehe google bunga daisymacam tak ada rupa je. Macam kuih raya adalah.



Akhirnya Dla jahit bunga ni kat baju peplum Dla yang baru beli tempoh hari. baju ni baju briedmaids sempena perkahwinan yaya. Rasa macam kosong pulak baju ni, so Dla pun sesuka hati sesedap rasa tambah bunga-bunga kat baju ni. :) ha ok x?? 






Disebabkan manik-manik kat baju ni terlindung bawah tudung, Dla pun tambah jugak manik yang simple kat bahagian pinggang baju. Haha..  



Ni la hasilnya... Tadaa~ ok biasa-biasa je. Tapi oklah kan :) owh ya tudung tu pun Dla ubahsuai, tudung kosong je tapi Dla tambah batu dan felt flower. :) tu next time Dla tunjuk :)


iluvcrafting : banyak version betul warna baju ni, warna sebenar baju ni mustard, gambar akhir ni warna yang betul :) yang lain-lain tu semuanya kesilapan kamera.. hihi


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...