Tuesday, June 11, 2013

penyatuan 2 jiwa : yaya & tahkim

Assalamualaikum, Alhamdulillah akhirnya sorang lagi kawan kita dah memasuki alam perkahwinan.. Tahniah yaya dan tahkim.. Kehadiran kawan2 memeriahkan majlis mereka. memang sweet je tengok yaya & tahkim :)

sehari sebelum majlis, petang tu buat doa selamat sikit. 

malam tu sempat lagi kiteorang lepak Dataran Penggaram ( dataran BP) tengok JDT lawan Pahang.. hehe JDT menang yey!! 

Janah, Solehah, Mek, Ika ^^

Ni masa majlis akad nikah. Lebih kurang dalam pukul 9.30pagi.. Semuanya berjalan lancar, Ustaz yang jadi jurunikah pun memang sporting.. majlis pernikahan yang penuh kesyukuran dan keceriaan..  :)


no more 'cik'  dah jadi puan yaya   :,)  budget tahan tengok ko nikah yaya, akhirnya dengan kiteorang sekali meleleh air mata. macam tak percaya je yaya dah jadi isteri..  Alhamdulillah :,)


comel & sweet je mereka ni ^^


Groom, Bride & Briedmaids :)


kiteorg satu kelas dengan yaya kat IPG hehee :) happening kan ^^


kami lagi.. so masuk ni dah 3 orang perempuan dalam kelas sains dah disunting prince charm.. dengar cerita lagi 2 orang ye,.. tunggu... hihi ^^ masing2 tunggu giliran, jangan clash majlis sudah.. 


geng turqoise ke ape ek nama kaler ni... hijau ocean? 


masa tunggu tahkim (pengantin lelaki) sampai


again, kami lagi... hehee  gila bergambar.. eh bila lagi nak macam ni kan :) seronok!!

ni geng2 lelaki kat IPG turut datang, bukan kelas sains je, kelas2 lain pun ada :)


yaya & tahkim dalam persalinan pink >< peach.. nampak sangat2 cantik menarik memang daboom~ ^^

potong kuihnya potong kuihnya ...  kek pun omey :)


petang tu kite semua teman yaya & tahkim untuk outdoor photoshoot. slumber, ceria & gembira adalah perlu untuk memeriahkan lagi gambar-gambar perkahwinan mereka hehe ^^

tak sabar-sabar nak tengok hasilnya :) berlari, berdiri tegak, menyambut, menarik .. 
apa ntah jadi dalam gambar ^^



 sporting!! ... abes semua dak bride team & groom team masuk dalam gambar kawen yaya & takem ^^



Bride team!!  



Semoga ikatan persahabatan kita sampai akhir hayat, walaupun nanti ramai dah kawen, dah anak-anak harapnya buddies takkan terpisah.. cewah...  selamat pengantin baru yaya & takem!!!!  yey ^^


3 comments:

ifah said...

auuwww..sungguh comelll :'D

ifah said...

auuwww..sungguh comelll :'D

adilah md shah said...

omey semuanya :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...