Thursday, February 26, 2009

ape dah jadi??


hari ini ade presentation untuk kimia.. group dla dapat tajuk characteristic of covalent in ionic bond.. nampak mudah. tajuk yang simple. tapi masalahnye nape la dla present dengan teruk tadi. dla faham. dah rancang macam2 untuk tunjuk pada sahabat2 supaya ape yang dla sampaikan 2 mudah diterima. siap bawak periodic table yang besar lagi. alamak sampai je kat depan boleh pulak darah gemuruh tibe2 melanda.. habisla, segala "ayat-ayat kimia" yang telah dikarang hilang macam cipsmore (sekejap ade sekejap takde).. hua... nak nanges.. tapi dengan bantuan equation yang telah dihafal sehari semalam, sedikit sebanyak dapat membantu.Alhamdulillah.. nasib baiklah kawan2 ku sekalian bijak dan pandai, so nye.. walaupun explanation tak berapa terang tapi diaorang faham..esok ade presentation untuk kemahiran berfikir.. harap dla dapat buat yang terbaik..Jnsya Allah, sahabat2 doakan dla ea..

*pic: bersama sahabat presentation

4 comments:

putra rman said...

Salam, darah gemuruh ke? biasalah tu semua orang akan menggeletar bila present kat khalayak ramai, caranya sebelum present, genggam tangan sekuatnya, than tarik nafas panjang dan tahan beberapa saat than lepas, buat berulang kali, than kata dalam hati, ak yakin boleh buat. Insya_Allah dla kurang gemuruh, cubalah...

adilah said...

ntahla..tibe2 je penyakit tu nak datang.. insya Allah terima kasih atas nasihat tu... =)

Anonymous said...

Salam...
Nak komen jugak...
Org yang dah biasa d khlayak ramai kebiasaannya gemuruhnye kurang..
Mungkin ada ayat yang kamu sering gunakan kamu lupa nak bacakan...
X pe... Pengalaman kan....

adilah md shah said...

salam kembali, terima kasih..agaknyalah..ni siapa ya?? misteri sungguh..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...