Wednesday, August 4, 2010

Terima kasih selamat hari lahir

Assalamualaikum, hari ini kelas Dla bermula lewat sedikit (8.45 pagi) sebab kelas pada pukul 7.45 pagi telah dibatalkan.. hehe.. Bangun pagi-pagi tengok kat luar tengah hujan. Waktu macam ini memang waktu yang mengarah kepada kemalasan untuk ke kelas. 

Teringat pula hari ini hari lahir shikin (classmate Dla). Dla banyak berhutang budi dengan shikin ni. Selalu Dla pinjam adaptor printer HP shikin, sebab adaptor printer Dla dah rosak. Sengan sebenarnya nak pinjam barang orang dengan kerap, buat tebal muka je.. Terima kasih shikin. Jadi Dla pun jahitkan felt keychain untuk Shikin. Felt key chain ni Dla kerjakan selepas solat subuh. Tiada design yang baru, memadai seperti design yang lama. Al-Maklumlah tergesa-gesa.

Ha lagi satu felt keychain bear tu untuk Ira, classmate merangkap groupmate untuk buat alat bantu mengajar (ABM). Terima kasih Ira sebab share idea dan buat ABM sama-sama. Hari jadi Ira bulan lepas. Lambat bagi..hehe

pandangan hadapan

pandangan belakang


6 comments:

Syafiq Kadiran said...

wahh!!!!
cantek2...cute2...
nak 1....hihihi

adilah md shah said...

syafiq... hehe maceh.. boleh2

Mastura Mohd Yusuf said...

felt key chaint u cne dla?

bday kte isnin ni, nak 2 eh? hehe

adilah md shah said...

mas.. hehe felt keychain tu macam tu la.. nape bahan yg digunakan tu felt paper.. atau dalam melayunye kain flenal.. pastu dibuat keychain.. tu yg panggil felt keycahin tu..

ha nak ke.. meh le datang sini~~ =)

Mastura Mohd Yusuf said...

org da datang sane la..ari ahad ari tu..

adilah md shah said...

xbagitau kite pun~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...