Friday, December 10, 2010

Foam paper yang penuh glitter...Excited!

 

Assalamualaikum.. kali ni Dla nak test. Excited sangat bile terjumpa foam paper yang bling2! Penuh serbuk glitter. Tu yang beli, serius cantik sangat ada macam-macam warna. Mata Dla pun dah berkaca-kaca tengok foam paper yang penuh glitter. Ilham pun dah mencurah-curah. Adik Dla, Seri dah mula berangan Dla akan buatkan hp case yang sangat glamour gitu. Dari jauh dah boleh nampak kalau kena cahaya.. Hehehe kang la Dla buatkan ye dik.

Sebagai permulaan Dla try buat kad tapi letak la sikit foam paper, ha nombor "7". Tu ha kat tengah-tengah kad tu..motif???? Tengok ni! Ha baru sikit dah mantul-mantul kilat dia. Kalau buat case tak ke glamour. Suke sangat!!



2 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

Wo! silau dek eh!

adilah md shah said...

hehe.. silaukan... tapi kite suke sgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...