Tuesday, January 18, 2011

arnab dan lobaknya yang sangat kontra


Assalamualaikum, ha pagi-pagi Dla menaip laju-laju post ni sebab kejap lagi nak ke kelas Anatomi dan Fisiologi. Excited kot perngbentangan dan amali yang pertama. Lagi satu alasan sebab Dla dah jatuh hati kat subjek ni walaupun susah tapi menari (tengok mood jugak).

Baiklah, ini car charm order oleh Dina, merangkap anak  Ketua Jabatan HEP kampus Dla. (sila takut dan sedikit gementar). Actually ada lagi tiga car charm yang Dina tempah tapi nanti Dla tulis pada entri yang berlainan. 


Nak dijadikan cerita, nak bubuh warna pink. Tapi tak syokkan kalau pink je, so Dla buatlah arnab pink yang duduk atas lobak yang warna oren. Ha! baru nampak terang dan kontra. Tak adalah kusam sangat. Kepada Dina dan zue_ika(nama yang tertera pada car charm tersebut), harap sukalah ye.. 

9 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

smart giler..!
dh byk jumpe blog yg offer tempahan untuk felt craft ni..
tapi awak punye yg paling kemas la.. gud job lah..! :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

lagi satu, macam mane nk tempah felt craft ni dari awak?

Sky Before Pinky said...

sangat comey.. u jual ke?? erm..leh send kat saya price tak?? kalo u jual lah.

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

ap ni adel, state cm 2 plak. tulis dina cutey sudah la~

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

kte bru je dpt ni adel. Trm ksh ye~ tp knp design de lain dr yg kat kete e?

MéuzAngelo™ XXIII said...
This comment has been removed by the author.
diba said...

comel sgt!

adilah md shah said...

diba! terima kasih :)

adilah md shah said...

dina.. kite dah reply kat blog dina taw.. tgk kat komen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...