Wednesday, January 19, 2011

twitter duduk atas awanlah pulak???

cak!!!
 Assalamualaikum.. ha tiada alasan lambat update blog sebab malas okay. Kali ni line internet yang buat hal.  Akhir-akhir ni tak tau lah kenapa broadband Dla menjadi sangat slow dan menyebabkan peratusan mood untuk beronline sangatlah merundum. 


Baiklah, kali ni Dla nak display order dari Dina yang kedua.. cerita dak rabbit tu dah lepas. Ni kisah si twitter pula. Dalam banyak-banyak felt produk yang Dla buat, Twitter dan Domo la paling orang ramai suka. (boleh review craft2 Dla yang lepas ye). Burung twitter ni bajet boleh duduk atas awan la kononnya.. :p maaflah bab-bab nak bagi tajuk entri memang jatuh carta ke 101.


Maaf lagi sekali sebab kualiti gambar tersangatlah teruk, tak tahulah kenapa tangan terketar-ketar lepas tu tak setting. Jadi tak lawa dah twitter punya gambar ni.

2 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

i like twet!

adilah md shah said...

suke x??? suke x??? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...