Friday, January 21, 2011

am i cute?? (>_<)


Assalamualaikum, ni Dla nak tunjuk order ketiga Dina selepas twitter dan arnab yang Dla dah update dalam entri yang lalu. Ha comel ke tidak???


Tengok mata dia.. >_<  konon-konon tengah mengenyit la tu, hehe macam sakit mata pun ada kan.. Kata Dina car charm ni nak bagi kat kawan nama Lala. Dah nak fly ke Aussie. Mungkin nak sambung belajar kat sana agaknya. Semoga berjaya Lala. Buat Dina pulak, wah best la dapat geng macam ni suka bagi present kat kawan-kawan lain. 


Ni arnab kot, agaknya la.. haha apalah Dla yang buat pun Dla tak tau ni apa. Siapa tau bolehlah bagitau ni haiwan apa okay. Sekali tengok macam pakai dress, dua kali tengok macam pakai apron kan??? Harap Dina dan Lala suka ye..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...