Tuesday, May 3, 2011

Jadual exam ni nice lah! korang ada??


Assalamualaikum... Ha Dla baru je lepas UAK (ujian Akhir Kursus) untuk subjek Hubungan Etnik.. Demam pulak masa paper ni, duduk dalam dewan econ kuat-kuat, tisu habis dua bungkus, bersin je. Sorry la kawan-kawan dan kejiranan yang berdekatan dengan dak Dla ni kalau korang terganggu ye. Budak demam memang tak boleh nak tahan-tahan bersin. 

Lepas je paper ni wah rasa heaven sangat. Susah kot subjek ni banyak main fakta nak goreng pun payah. Tapi nasib baik dapat jawab dengan baik walaupun keluar dewan sebelum habis waktu exam. Tak tahan duduk lama-lama dalam dewan, hujan lebat pulak kat luar.

Ha berjela pulak, ni Dla nak share jadual exam Dla untuk sem ni. Ha SANGAT NICE LAH! tengoklah jadual ni, Dla memang suka sangat kalau hari-hari ada exam tanpa gap, lagi-lagi paper major dengan elektif sama-sama berlumba mencabar soalannya. Tambahan lagi subjek ni semua kena membaca dengan banyak dan extreme. Maka menjadi skema lah kamu... SUKE SUKE SUKE sangat-sangat.............. (menangis T_T)..


               19 Mei 2011 (8.30 pagi - 11.00 pagi) 
             Pengurusan Bilik Darjah dan Tingkah Laku

       23 Mei 2011 (2.30 ptg - 5.00 ptg) 
         Thinking and Working Scientifically

   24 Mei 2011 (8.30 pagi - 11.00 pagi) 
Physic

   25 Mei 2011 (8.30 pagi - 11.00 pagi) 
       Anatomi dan Fisiologi

  26 Mei 2011 (8.30 pagi - 11.00 pagi) 
 English for undergraduated

Insya Allah Dla dan kawan-kawan akan cuba buat yang terbaik untuk semester kali ini. Belajar bukan semata-mata untuk peperiksaan tetapi untuk diamal dan diaplikasikan agar dapat emmberi mafaat kepada diri serta orang lain.. Doakan kami PISPM SN/PJ/BI semester 3.. 

4 comments:

iDa said...

gud luck yer......

Anonymous said...

Good luck ye adel~~ =)
chayok2!

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

curik jadual adel!
mktb kte x kuar g la..

adilah md shah said...

ida : terima kasih :) :)


anonymous : ni mesti kawan2 terdekat sebab panggil adel.. terima kasih, gudluck jugak :) :)


dina: Dina! silakan ambil.. cuma tang major tu je yang kita lain..gudluck dina :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...