Tuesday, June 14, 2011

sem baru.. dah sedia ke???

Assalamualaikum.. Dla masih dalam mood cuti sekolah. Sekolah cuti dua minggu je tapi kampus pendidikan cuti extand lagi seminggu so tiga minggu je. Cuti kali ni Dla tak pergi mana-mana pun duduk rumah. Adal la gathering dengan kawan-kawan sekolah menengah lepas tu pergi majlis perkahwinan classmate Dla, Kak Ida. Nanti Dla update pasal cerita Kak Ida ek. 

Jadual semester depan dah keluar (semester 4). Kawan-kawan dah ramai habis belajar Dla lambat lagi hehe ada lagi 4 semester ni. Jadual semester kali ni macam pack je. Tapi Dla pasti dan yakin, Ketua unit n penolong ketua unit pasti mengerah kebijaksanaan untuk mempermudahkan kelas-kelas yang ada. Insya Allah :)

Ha ni jadual kite PISMP SN Sem 4 ye.. alamak! macam tak ready je nak masuk sem baru.. tapi harap sem kali ni lebih baik dari sem lepas. Sem lepas banyak sangat gangguan tapi alhamdulillah Dla dapat laluinya dengan baik.. harap-harap sem kali ni best meletup-meletup! semangat yok!!


Untuk student IPG Kampus Raja Melewar yang lain  boleh la check jadual korang kat link iprm edu ni ye.. Untuk IPG lain korang check la kat korang punya website ok :) :)



3 comments:

ifah said...

agak semangat jgk la nk msuk sem 4 ni..tp cuak2 tu tetap ade sbb ifa takut+rsau x dpt laksanakn tgjwb tu dgn bek :(

adilah md shah said...

ifa.. try ok.. chaiyok2!! hehe boleh punye.. xcube xtaw..

ifah said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...