Sunday, August 7, 2011

K.A.W.E.N muda..

cilok cousin punye pic  :)
Assalamualaikum.. ni apehal la dak Dla tulis pasal kawen pulak ni. Tak adalah saja nak tulis pasal ni. Kawan-kawan Dla ramai jugak yang dah berumah tangga. Sekarang Dla berusia 21 tahun jadi kawan-kawan Dla berkawen muda. Alhamdulillah rezeki jodoh awal, meh tumpang happy sekali. huhu terharu kot T_T 

Tak silap ramai juga yang dah tunang. Yang ada baby pun tak pasti tapi ada lah..Wah macam best je.. ibu muda, berat tanggungjawab tu, bukan mudah. Memang hebatlah! salute.  ha yang merancang nak kawen serius ramai. Ok...Ok.. jalan dulu ye kawan. Seru kamu semua dah sampai. Dla lambat lagi....TT

Dla ingat lagi abang ipar Dla pernah kata kat Dla, kawen ni bukan boleh buat main-main, bukan sehari dua. Ya betul tu, kenalah cari pasangan yang boleh take care each other, bertanggungjawab, ada sifat memimpin keluarga dan lain-lain la.. Dla bukan tau sangat pun, Dla rasa Dla masih kebudak-budakkan lagi. Kawen tu tak tahu lah jatuh carta nombor berapa sebab belajar pun tak habis lagi. Tapi tengok kawan-kawan ramai kawen terasa jugak diri ni semakin tua.

Bella n suaminya Dhiya.. kat bawah ni pic scan..baby bella :) 

lil fetus in mom's tummy.. alolo :)

farhana :) sweet 

Suatiqah :) :)
Salwa :) :) :)

Ok... memang ada niat nak kawen awal tapi ~~~~ sape nak kawen dengan saye angkat tangan! (malu je -_-)

Oh last but not least.. kakak ipar Dla yang juga kawen pada usia yang muda, kak su layan Dla macam princess ok.. hehe padahal beza setahun je. Betul-betul matanglah.. sayang kak su lebih.. tengah excited nak tunggu baby dalam perut tu :) :) 


6 comments:

Slumb3r said...

eh... ni dak sekola kaw dulu ker ramai yg dah kawen?... kakak kaw yg dok ngajar kelas kiter dulu dah kawen gak ker??

Noriko Miyosyi Aizawa said...

encik slumber, jangan la mention "budak sekolah kaw dulu", bukan sekolah kaw jugak ke.... yang len2 azlina mohamad-kawen, nasrah-tunang, syahrain-tunang, dan lain3.... hahah... dil, kite kan cikgu...cikgu "bakar" dirinye utk terangi org lain... so cikgu kadng2 kene korbankan thp peribadi itu utk org lain...hehhe, DOA : Semoga dila kawen cept gaks... ahaks...

adilah md shah said...

kengkawan sekalian... ye en slumber.. kawan2 ak kawan2 ko jugak kot... jodoh dah sampai.. doakan kebahagiaan mereka.. kite bile lagi ek?? en slumber kalau kawen jangan lupe jemput ok.. ak kan assistant ko dulu..hehee

adilah md shah said...

ekin... sila lah jalan dulu.. ak lambat lagi.. ko dah ade calon confirm tu xbaik dilambat2kan.. :) :) nnti ko kawen ak nk tolong kipas laju2 boleh hehehe :) :) cikgu sekarang xbakar diri dah.. cikgu sekarang umpama spotlight..

Slumb3r said...

wah... dah nak kawen dah korang... bagus...

adilah md shah said...

en ghaffar... adilah md shah lambat lagi :p doakan la xlambat sangat hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...