Monday, May 14, 2012

exem fever! handmade brooch sekali :)




AssalamualaikuM.. Dla start exam esok.. Ok sangat nervous sebab sem ni ada killer subject! SCE3109-Tenaga Dalam Kimia. Subjek lain-lain pun boleh tahan tapi subjek yang satu ni buatkan Dla tak senang duduklah.


Ni jadual exam Dla, lepas exam je terus cuti semester.. owh ya, motif sangat ada gambar brooch kat atas tu kan. brooch tu Dla tak sengaja terbuat masa tengah study.. hehe... :p jari ni tak boleh duduk diam. Ok lah ingatkan nak pakai masa ambil exam kang. Motivasi buat diri sendiri. Baiklah kawan-kawan terutamanya pelajar IPG, Selamat menduduki peperiksaan ^^




meh tadah tangan semua : Ya Allah, Semoga ADILAH MD SHAH diberi ketenangan hati dan ilham untuk menjawab soalan peperiksaan dengan mudah serta ilmu yg diperoleh dapat diaplikasikan pada masa akan datang.. INsya Allah Amin...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...